Doprava ZDARMA pro veškeré objednávky po celý leden!

Hodnocení obchodu

4,9 443 hodnocení
5
413x
4
23x
3
3x
2
1x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
MP Avatar autora Miroslav Peisar | 21.1.2023
S koupeným zbožím (pánské dlouhé kalhoty) jsem maximálně spokojen. Nejsem spokojen s chudičkým výběrem pánského oblečení. Byl by takový problém nabídnout stejné kalhoty v dalších barvách? Byl by problém nabídnout 3/4 kalhoty i pro muže? Byl by problém navrhnout pánskou mikinu? Byl by problém navrhnout pánské kraťasy i v délce nad kolena?
N Avatar autora Neywer.cz (Administrátor) 23.1.2023
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi a zpětnou vazbu. S pozdravem, tým Neywer.cz
MD Avatar autora Musilová Dana | 21.1.2023
Dobrý den, jsem velice zklamana, že se na kalhotách vytváří žmólky během krátké doby nošení. Mám už od Vás troje kalkoty a jedny se už vůbec nedají nosit ven, druhé zateplené, které nosím pod kabátem jsou ošoupané za tři měsíce nošení. Oboje dvoje jsou černé. Na zelených se žmólky nevytváří. Myslela jsem si, že materiál bude kvalitnější za takovou cenu. Jinak jsem velice spokojená s nošením a střihem. Momentálně jsem v rozpacích jestli si mám na jaro koupit další! S pozdravem Musilová Dana
N Avatar autora Neywer.cz (Administrátor) 23.1.2023
Dobrý den, mrzí nás, že naše produkty nesplnily Vaše očekávání. U produktů typu - zateplené kalhoty ZK a UK - máme v popisu produktu uvedeno toto upozornění, abychom naše zákazníky již před koupí informovali o vlastnostech produktu: --------------------- Naše doporučení - Jak se starat o zateplené kalhoty Neywer ZK/UK? Našim cílem je spokojenost našich zákazníků, dovolíme si Vás proto upozornit na několik skutečností a poradit Vám, jak o produkt co nejlépe pečovat. Zateplené kalhoty Neywer „ZK/UK“ jsou vyrobeny z vysoce pružného funkčního luxusního materiálu Thermo stretch od evropského výrobce. Tento vysoce funkční materiál je ale méně rezistentní vůči oděru při kontaktu s tvrdým nebo ostrým povrchem. Doporučujeme tedy zamezit kontaktu kalhot s těmito povrchy (tření o spodní zipy či tvrdé lemy bund, kabelky, vysoké boty, apod.) Zátrh je mechanické poškození a nemůže být proto uznán jako reklamace. Žmolkovitost nesnižuje funkčnost výrobku. Toto upozornění je také na etiketě produktu. Materiál může nošením mírně povolit. Všechny naše produkty projdou před odesláním pečlivou kontrolou. ----------------------- V případě zájmu o kalhoty odolné proti běžnému oděru, doporučujeme vybírat z řady nezateplených kalhot "EK" - materiál elastický šusťák. S pozdravem, tým z Neywer.cz
Avatar autora | 28.12.2022
Velmi flexibilní - zboží dodáno obratem. Kvalita perfektní. Už mám dvoje kalhoty (jedny z pružného šusťáku, druhé zateplené a nynější novinka zateplené legíny s kapsami na zadku - skvělé. Objednala jsem ihned i sestře. ;-) Proč se nepodělit...
Avatar autora | 27.12.2022
+ Stačí mi nabídka firmy, už mám vyzkoušenou velikost, která mi vždy padne a jsem velmi spokojena.

Tento obchod mi vyhovuje, jsem turista a vůbec , sport mám ráda i ve svém věku a tyto zateplené kalhoty mě krásně hřejí a jsou pohodlné. Mám již kalhoty mírně zateplené a teď mohou přijít a kruté mrazy a jsem na ně připravena.
Avatar autora | 27.12.2022
+ vše ok

Avatar autora | 21.12.2022
+ Brzy dodáno.

Výborná spolupráce.
Avatar autora | 4.12.2022
Rychlé vyřízení objednávky, kvalitní materiál
Avatar autora | 3.12.2022
Kalhoty jsou suler, jen zateplena verze mi sjizdi, coz je neprijemne. Guma nedrzi dostatecne, takze to budu muset nejak poresit, coz je neprijemne. Jinak by byly kalhoty perfektni.
Avatar autora | 28.11.2022
Rychlá reakce a dodání
Avatar autora | 25.11.2022
vše super-doporučuji
Avatar autora | 22.11.2022
+ zboží dodáno rychle, vše bez problémů

naprostá spokojenost s kvalitou zboží, mám již několik kousků z tohoto obchodu a vše krásně sedí, super výrobky
Avatar autora | 20.11.2022
rychlé dodáné , bez problémů
Avatar autora | 19.11.2022
...rychlý nákup..:-)
Avatar autora | 17.11.2022
Rychlost !!
Avatar autora | 16.11.2022
+ rychlé dodání, kvalita
- cena

Avatar autora | 16.11.2022
Rychle dodání
Avatar autora | 16.11.2022
Velikost mi sedí, jsem spokojena, protože velikosti u vaší firmy se nemění a mohu se na ně spolehnout.
Avatar autora | 15.11.2022
Obchod má krásné střihy a materiály a věci jsou úžasně pohodlné!!!
Avatar autora | 13.11.2022
skvele zbozi, rychle doruceni
Avatar autora | 12.11.2022
+ Rychlé doručení