DOPRAVA ZDARMA pro objednávky nad 3.500 Kč.
TIP: Není Vaše požadovaná velikost momentálně dostupná? Využijte funkce "HLÍDAT" v detailu produktu. Po naskladnění budete automaticky informováni o dostupnosti na email. Tým Neywer.cz

Hodnocení obchodu

4,9 1013 hodnocení
5
969x
4
31x
3
5x
2
1x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
MF Avatar autora Mária Fafejtová | 11.6.2024
Skvělý, naprostá spokojenost. Kalhoty výborně sedí. Jedny už mám asi 5 let, proto jsem objednávala další.
Avatar autora Svatava Čechová | 10.6.2024
Super
AC Avatar autora Anna Cábová | 7.6.2024
Byl to můj první nákup a zatím naprostá spokojenost. Kalhoty jsou skvělé, nádherná barvička, skvěle padnou. Mohla bych sice místo M mít asi velikost S. Ale nechávám si je, jsou luxusní.
EF Avatar autora Eva Fejfarová | 4.6.2024
Velmi spokojená
TT Avatar autora Taisha Tauma | 2.6.2024
Nakupuji zde kalhoty dobře 10 let a jiné nechci. Materiál, střihy ...dokonalost. Bonusem je velikost ,kdy obleču i S místo mé konfekční XL ,aniž bych si toho všimla (kalhoty dcery). Jinak beru L a jsou TOP. Chybí mi už jen červené a zářivě modré. Ostatní barvy mám i víckrát.
IC Avatar autora Irena Chlumecká | 2.6.2024
Super oblečení. Nosím velmi ráda. Objednala jsem již po několikáté, jen tentokrát doba dodání byla 14 dní. Což ale neznamená, že bych házela flintu do žita. Určitě zde budu objednávat i nadále.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 3.6.2024
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi! Doba dodání produktů (a celé objednávky) je vždy viditelná u konkrétní velikosti produktu. Některé produkty se totiž nacházejí ve výrobě, ale lze je objednat s delší dobou dodání (3 až 7 dní, 7 až 14 dní). Více také zde: https://www.neywer.cz/doprava-a-platba/ Krásný zbytek dne, tým Neywer.cz
MS Avatar autora Marie Sanyterová | 1.6.2024
Dodání zboží bylo okamžité. Mikina a kalhoty jsou slušivé, padnoucí a kvalitní materiál.
JH Avatar autora Jitka Hrubá | 27.5.2024
Dobrý večer, zatím je to moje druhá objednávka takže zkušeností pomálu. Zatím,ale vše v pořádku z mého pohledu. Líbí se mi nabídka,jednoduchost vyhledávání zboží,výběr barev a z čeho jsem opravdu nadšená je rychlost dodání. Doufám🙏 že to tak zůstane i nadále a mohu jen popřát celému vašemu týmu hodně štěstí a co nejméně reklamací😊👍. 🙋 J. Hrubá
HK Avatar autora Helena Kodajova | 26.5.2024
Obchod je velice přehledný. Objednávám jsi už po několikáté.Materiál příjemný na nošení mám již pár let,a stále spokojená.
IK Avatar autora Ilona Kočová | 25.5.2024
Jsem spokojená rychlé dodání zboží,super materiál krásné barvy.
EP Avatar autora Eva Procházková | 21.5.2024
Naprostá spokojenost, i na telefonu mi poradili
NN Avatar autora Naděžda Nováková | 21.5.2024
Mohu hodnotit jen rychlé dodání, oblečení jsem zatím ještě nenosila.
JZ Avatar autora Jana Zdrahalova | 19.5.2024
Spokojenost, rychlé dodání
PO Avatar autora Pavla Oherová | 18.5.2024
Krásná barva. Už mám černé. Jen opravdu, že není šňůrka.
HK Avatar autora Hana Kubinová | 14.5.2024
super
JJ Avatar autora Jiří Jarolímek | 13.5.2024
Vše dobré ,akorát výměna hradíte sami. Mohl by jí hradit obchod.
N Avatar autora Neywer (Administrátor) 13.5.2024
Dobrý den, děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. U výměny zboží si hradíte poštovné k nám, opětovné zaslání k Vám hradíme my. :-) Hezký zbytek dne, tým z Neywer.cz
Avatar autora | 13.5.2024
velmi dobré zkušenosti a rychlé dodání.
MU Avatar autora Marcela Uhrová | 10.5.2024
vše v pořádku, rychlé dodání
Avatar autora | 8.5.2024
+ Kvalita a rychlost dodání.

AM Avatar autora Alena Mokrejšová | 7.5.2024
vše v pořádku, rychlé dodání